Ihaile ja osta pienoisveistoksia Sculptorissa!

MYYNTIKOKOELMA

Veistos on arvokas lahja syntymäpäiväsankarille tai persoonallinen lisä kodin sisustukseen. Vaihtuvien näyttelyiden lisäksi Sculptorissa voi ihailla ja hankkia Suomen Kuvanveistäjäliiton jäsenten pienoisveistoksia, joita esitellään vitriinitilassa toimistotilojen yhteydessä. Samassa tilassa esillä on myös kuukausittain vaihtuva Kuukauden taiteilija -näyttely.

Myyntikokoelman teoksia voi hankkia omaksi kertamaksulla tai korottomalla osamaksulla, ja teoksen saa heti mukaan. Erilaisia veistosvaihtoehtoja etsitään tarvittaessa asiakkaan toiveiden mukaan. Teoksia voi hankkia myös gallerian näyttelyistä ja kuukauden taiteilija -näyttelyistä.

Suomen Kuvanveistäjäliitto järjestää yhteistyössä Suomen Taidegraafikoiden kanssa vuosittain myös teosvälitystapahtuman Kaapelitehtaalla, jossa tarjolla on laaja valikoima liittojen jäsenten teoksia.

Inspiraatiota taidehankintoihin saa myös Kuvanveistäjäliiton julkaisemasta kuvanveiston osto-oppaasta.

Alla on nähtävissä vain osa Sculptorin myyntikokoelman veistoksista. Teostiedustelut: galleria.sculptor@sculptors.fi tai 09 621 6337


OHJEITA TAITEILIJOILLE

Jokainen liiton jäsen saa tuoda myyntikokoelmaan 1–2 teosta, joista ainakin yksi pyritään pitämään esillä. Loputkin kuvataan internetiin. Teokset saavat olla myyntikokoelmassa kerralla 1,5 vuotta, jonka jälkeen teokset tulee vaihtaa tai noutaa pois, mikäli niitä ei ole myyty. Provisio myydyistä teoksista on 35% myyntihinnoista 2500 € asti, 25% 2500–4500 € välillä olevista hinnoista ja 20% 4500 € ylittävistä myyntihinnoista. Provisio vähennetään arvonlisäverottomasta hinnasta.

Teosten tulee mahtua vitriinilokeroihin. Muussa tapauksessa teosta ei voi vitriinitilassa esitellä. Toivomme myös teoksia, jotka pysyvät pystyssä omillaan. Seinäteoksia tai muita erikoisemmin ripustettavia pienveistoksia emme saa esille myyntikokoelmaan.

Vitriinilokeron suurin koko on: 47 cm (leveys), 47 cm (korkeus), 46 cm (syvyys). Veistoksen tulisi mahtua näihin mittoihin.

Teoksia voi tuoda ja hakea milloin tahansa, mutta toivomme, että asiasta ilmoitetaan etukäteen.