Ihaile ja osta pienoisveistoksia Sculptorissa!

MYYNTIKOKOELMA

Gallerianäyttelyiden lisäksi Sculptorissa kannattaa astua peremmälle, sillä toimistojen vieressä sijaitsee viehättävä vitriinitila, jossa on esillä Suomen Kuvanveistäjäliiton jäsenten pienoisveistoksia. Tilassa on myös Kuukauden taiteilija -näyttely. Kuukauden taiteilijaksi voivat hakea liiton jäsenet.

Veistos on arvokas lahja syntymäpäiväsankarille tai persoonallinen lisä kodin sisustukseen. Erilaisia veistosvaihtoehtoja etsitään tarvittaessa asiakkaan toiveiden mukaan. Teoksia voi hankkia omaksi korottomalla osamaksulla gallerian näyttelyistä, myyntikokoelmasta ja kuukauden taiteilija -näyttelyistä.

Kerran vuodessa myyntikokoelma laajenee Kaapelitehtaalla järjestettävään teosvälitystapahtumaan, joka järjestetään yhteistyössä Suomen Taidegraafikoiden kanssa.

Kuvanveistäjäliitolla on nyt myös osto-opas, johon teksin on kirjoittanut Otso Kantokorpi.

Alla on nähtävissä vain osa Sculptorin myyntikokoelman veistoksista. Teostiedustelut: galleria.sculptor@sculptors.fi tai 09 621 6337


OHJEITA TAITEILIJOILLE

Jokainen liiton jäsen saa tuoda myyntikokoelmaan 1–2 teosta, joista ainakin yksi pyritään pitämään esillä. Loputkin kuvataan internetiin. Teokset saavat olla myyntikokoelmassa kerralla 1,5 vuotta, jonka jälkeen teokset tulee vaihtaa tai noutaa pois, mikäli niitä ei ole myyty.

Teosten tulee mahtua vitriinilokeroihin. Muussa tapauksessa teosta ei voi vitriinitilassa esitellä. Toivomme myös teoksia, jotka pysyvät pystyssä omillaan. Seinäteoksia tai muita erikoisemmin ripustettavia pienveistoksia emme saa esille myyntikokoelmaan.

Vitriinilokeron suurin koko on: 47 cm (leveys), 47 cm (korkeus), 46 cm (syvyys). Veistoksen tulisi mahtua näihin mittoihin.

Teoksia voi tuoda ja hakea milloin tahansa, mutta toivomme, että asiasta ilmoitetaan etukäteen.


TEOS 2017

23.2.–5.3.2017

Kuvanveistäjien ja taidegraafikoiden yhteinen teosvälitys Kaapelitehtaan Puristamossa ja Valssaamossa, Tallberginkatu 1 C, Helsinki.

Suosittu myyntitapahtuma kokoaa yhteen lähemmäs tuhat teosta ainutlaatuiseksi nykytaiteen katselmukseksi. Osallistuvien taiteilijoiden joukossa on mukana alansa tunnustettuja huippuja sekä nuoria, nousevia tähtiä.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan!

Tiedustelut:
näyttelykoordinaattori Raila Tapio
näyttelyassistentti Sini Myllyniemi
358-(0)9-6216337
galleria.sculptor@sculptors.fi