Veistoskauppa

Vaihtuvien näyttelyiden lisäksi Galleria Sculptorissa voi ihailla ja hankkia Suomen Kuvanveistäjäliiton jäsenten pienoisveistoksia, joita esitellään vitriinitilassa Veistoskaupassa. Veistoskauppa sijaitsee toimistotilojen yhteydessä.

Veistoksia voi hankkia myös suoraan verkkokaupasta, jossa kaikki myyntikokoelman teokset on esitelty 360-kuvin.

Veistoskaupasta taidetta voi hankkia omakseen tai lahjaksi, myös osamaksulla. Verkkokaupasta tilattu teos toimitetaan ostajalle suoraan kotiin, tai vaihtoehtoisesti sen voi noutaa gallerialta. Gallerialta ostetut teokset saa heti mukaansa.

Kolmiulotteinen taide antaa erilaisia mahdollisuuksia kodin sisustamiseen. Kokoelmastamme löytyy niin kirjahyllyyn tai ikkunalaudalle sopivia veistoksia kuin myös seinälle ripustettavia teoksia. Erilaisia veistosvaihtoehtoja etsitään tarvittaessa asiakkaiden toiveiden mukaan ja annamme vinkkejä ripustamiseen.

Teoksia voi hankkia myös gallerian näyttelyistä tai Suomen Kuvanveistäjäliiton ja Suomen Taidegraafikoiden TEOS-teosvälitystapahtumasta, joka on seuraavan kerran toukokuussa 2024 Kaapelitehtaalla. Inspiraatiota taidehankintoihin voi saada myös kuvanveiston osto-oppaasta.

Teostiedustelut: 
galleria.sculptor@sculptors.fi tai +358 (0)50 360 1180.

Veistoskauppa palvelee Galleria Sculptorin aukioloaikojen mukaisesti:
ti–pe 12–17
la–su 12–16
ma suljettu

Veistoskaupan Instagram: @veistoskauppa
Veistoskauppa Facebookissa: Veistoskauppa

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on rytkola-fb-1024x427.jpg
Johanna Rytkölä, Toivomuskaivolla II, 2023, kivitavarakeramiikka.

Liity uutiskirjelistalle

Tilaamalla Galleria Sculptorin uutiskirjeen saat tietoja ajankohtaisista näyttelyistä ja tapahtumista.