VEISTOSKAUPPA

Veistos on persoonallinen lisä kodin tai työpaikan sisustukseen tai oivallinen lahja vaikkapa syntymäpäiväsankarille! Vaihtuvien näyttelyiden lisäksi Sculptorissa voi ihailla ja hankkia Suomen Kuvanveistäjäliiton jäsenten pienoisveistoksia, joita esitellään vitriinitilassa toimistotilojen yhteydessä, Veistoskaupassa. Veistoksia voi hankkia myös suoraan uudesta verkkokaupastamme, jossa myyntikokoelman teokset on esitelty 360-kuvin.

Veistoskaupasta taidetta voi hankkia omakseen tai lahjaksi joko kertamaksulla tai osamaksulla. Verkkokaupasta tilattu teos toimitetaan ostajalle suoraan kotiin, tai vaihtoehtoisesti sen voi noutaa gallerialta. Gallerialta ostetut teokset saa heti mukaansa.

Kolmiulotteinen taide antaa erilaisia mahdollisuuksia kodin sisustamiseen. Kokoelmastamme löytyy niin kirjahyllyyn tai ikkunalaudalle sopivia veistoksia kuin myös seinälle ripustettavia teoksia. Erilaisia veistosvaihtoehtoja etsitään tarvittaessa asiakkaiden toiveiden mukaan ja annamme vinkkejä ripustamiseen.

Teoksia voi hankkia myös gallerian näyttelyistä tai Suomen Kuvanveistäjäliiton ja Suomen Taidegraafikoiden TEOS-teosvälitystapahtumasta  Suvilahden Kattilahallista. Inspiraatiota taidehankintoihin saat  julkaisemastamme kuvanveiston osto-oppaasta.

Teostiedustelut: galleria.sculptor@sculptors.fi tai +358 (0)50 360 1180.