TEOS 2017

Vuotuinen veistosten ja taidegrafiikan myyntitapahtuma järjestetään jälleen 23.2.–5.3.2017 Kaapelitehtaan Puristamossa ja Valssaamossa.

Tapahtuma kokoaa yhteen satoja teoksia ainutlaatuiseksi nykytaiteen katselmukseksi. Osallistuvien taiteilijoiden joukossa on alansa konkareita ja tunnustettuja huippuja mutta myös nuoria nousevia tähtiä.

Tervetuloa tekemään löytöjä! Ostamansa teoksen saa heti mukaan. Maksun voi halutessaan hoitaa korottomalla osamaksulla. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Järjestämme opastetut kierrokset lauantaisin klo 12 ja sunnuntaisin klo 15.

Avoinna:                               Kaapelitehdas
ma–pe 11–19                        Tallberginkatu 1 C
la–su 11–17                           00180 Helsinki

Tiedustelut:

näyttelykoordinaattori Raila Tapio
näyttelyassistentti Sini Myllyniemi

358-(0)50 306 4547
galleria.sculptor@sculptors.fi

TEOS 2017 -tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Kuvanveistäjäliitto ja Suomen Taidegraafikot ry.


Seuraa tapahtumaa sosiaalisessa mediassa

Facebook: https://www.facebook.com/teosvalitys/
Instagram: @teos_2017  ja #teos2017Yhteistyössä:

NAAVA
Naavan viherseinien luomasta tunnelmasta pääsee nauttimaa mm. TEOS 2017 -tapahtumassa.

Aikamme suurin ironia on, että lukitsemme itsemme pois puhtaasta ja luonnollisesta ilmasta. Sisäilman huono laatu on uhka jokaiselle – vietämme suurimman osan ajastamme neljän seinän sisällä. Steriloidun, ihmisen käsittelemän ilman hengittäminen – tuhat kertaa tunnissa – on sukupolvemme merkittävin ympäristön aiheuttama terveysriski. Me Naavalla uskomme, että puhdas ilma on ihmisoikeus. Haluamme muuttaa tulevaisuuden suunnan.

Naava on terveysteknologiayritys ja globaali johtaja biologisessa sisäilman puhdistuksessa. Yritys on perustettu 2011 ja työllistää yli 50 henkilöä Suomessa ja Ruotsissa. Naava on CleanTech Finlandin lippulaivayritys, jonka kaikki tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Me haluamme, että jokaisella on oikeus hengittää puhdasta ilmaa – mahdollisuus todella hengittää.

Trio Offset

Taide-lehtiOsallistuvalle taiteilijalle:

Ilmoittautuminen TEOS 2017 -teosvälitystapahtumaan on alkanut. Tänä vuonna käytössä on ensimmäistä kertaa sähköinen ilmoittautumislomake. Toivomme, että mahdollisimman moni ilmoittautuu mukaan sähköisesti, mutta käytössä on myös paperinen ilmoittautumislomake. Mikäli et saa lomaketta tulostettua, voit noutaa sen galleriasta tai pyytää lomaketta kotiisi postitettuna. Lähetä täytetty lomake postitse osoitteeseen Galleria Sculptor, Eteläranta 12, 00130 Helsinki.

TEOS 2017 järjestetään yhdessä Suomen taidegraafikot ry:n kanssa. Osallistumismaksu on 20 €, joka suoritetaan Suomen Kuvanveistäjäliiton tilille FI80 8000 1302 0014 18 ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittauduthan perjantaina 3.2.2017 mennessä alla olevan linkin kautta:
Sähköinen ilmoittautuminen TEOS 2017 -tapahtumaan

Ilmoittautumisohjeet ja tulostettava lomake

Toivomme jälleen runsasta osanottoa!

Liity uutiskirjelistalle

Tilaamalla Galleria Sculptorin uutiskirjeen saat tietoja ajankohtaisista näyttelyistä ja tapahtumista.