Näkymä TEOS 2023 -tapahtumaan Kattilahallilla. Kuva: Aukusti Heinonen.

TEOS 2024

Kuvanveiston, taidegrafiikan ja valokuvataiteen myyntitapahtuma TEOS Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa 11.-19.5.2024

Suomen TaidegraafikotSuomen Kuvanveistäjäliitto ja Valokuvataiteilijoiden liitto järjestävät ensimmäistä kertaa yhdessä mittavan nykytaiteen teosvälitystapahtuman. Toukokuussa Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa toteutettava TEOS 2024-tapahtuma tarjoaa yleisölle ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä ja hankkia korkeatasoista nykytaidetta Suomessa asuvilta ja työskenteleviltä taiteilijoilta. Suurin osa teoksista on lisäksi ostettavissa tapahtuman verkkokaupasta.

Tapahtumaan osallistuu tänä vuonna ennätysmäärä 350 ammattitaiteilijaa eri puolilta Suomea. Mukana on alansa konkareita sekä tapahtumaan ensimmäistä kertaa osallistuvia järjestävien taiteilijayhdistysten jäseniä. Myynnissä on toistatuhatta teosta, jotka edustavat monipuolisesti kuvanveiston, taidegrafiikan ja valokuvataiteen eri muotoja.

Ostamansa teoksen saa tapahtumasta heti mukaan ja maksaa voi myös osamaksulla. Vaihtoehtoisesti teoksiin voi tutustua myös omalta kotisohvalta verkkokaupan kautta. 

TEOS 2024 on kaikille avoin: pääsy Kaapelitehtaan Merikaapelihalliin on ilmainen ja avoin kaikille. Tapahtuman henkilökunta opastaa mielellään teosten hankintaan liittyen ja vastaa mahdollisiin kysymyksiin.

TEOS 2024
11.–19.5.2024

teosvälitys.fi
Merikaapelihalli, Kaapelitehdas
Sisäänkäynti Lasipihan ja C-aulan kautta
Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki

Avoinna
ma-su 11–18

VAPAA PÄÄSY

TEOS-verkkokauppa
3.–31.5.2024

https://teosvalitys.fi/kauppa/

https://teosvalitys.fi/kauppa/

Liity uutiskirjelistalle

Tilaamalla Galleria Sculptorin uutiskirjeen saat tietoja ajankohtaisista näyttelyistä ja tapahtumista.