Kuva: Erkki Nampajärvi

Erkki Nampajärvi Piirustuksia

22.5.–14.6.2020

”Näyttely koostuu piirustuksista, joiden materiaalina käytän mustetta, hiiltä ja kollaasia paperille. Teokset ovat syntyneet pääosin Varsinais-Suomen luonnossa, jossa olen työskennellyt talven ja kevään 2020 ajan.

Paperille työskentelyssä kiehtovinta on sen suoruus ja anteeksiantamattomuus – kaikesta jää jälki. Käytän ympäristön materiaaleja hyväksi työskentelyprosessissani: hiekkaa, sammalta ja havuja. Mielenmaisemissa yhdistyvät luontokokemus ja mielikuvitus.”

Erkki Nampajärvi (s.1982) valmistui Turun Taideakatemiasta vuonna 2010. Nampajärvi on pitänyt säännöllisesti yksityis- ja ryhmänäyttelyitä Suomessa ja ulkomailla. Nampajärven teoksia löytyy mm. Helsingin taidemuseon, Turun taidemuseon, Suomen valtion sekä Turun kaupungin kokoelmista.

_

HUOM: tärkeää tietoa vierailijoille:

Näyttely avautuu ilman yleisölle avointa avajaistilaisuutta.

Toukokuussa 22.5.–31.5. näyttelyn voi käydä katsomassa sopimuksen mukaan gallerian aukioloaikojen puitteissa. Ajan vierailuun voi varata soittamalla tai laittamalla meiliä gallerialle. 1.6. alkaen Galleria Sculptor on jälleen normaalisti auki.

Kiinnitämme erityistä huomiota koronaepidemian aiheuttamaan tilanteeseen ja kaikkien turvallisuuteen: huolehdimme gallerialla turvaväleistä, käsihygieniasta ja huolellisesta siivouksesta. Pyydämme asiakkaita huomioimaan 2 metrin turvavälin muihin vierailijoihin ja henkilökuntaan. Jos tunnet olosi kipeäksi, jätäthän vierailun sillä kertaa väliin.

Näyttely on nähtävissä 22.5–14.6.2020:
ti–ke 12–17, to 12–19, pe 12–17 ja la–su 12–16

Videon toteutus: Pia Männikkö

Kuva: Erkki Nampajärvi

Liity uutiskirjelistalle

Tilaamalla Galleria Sculptorin uutiskirjeen saat tietoja ajankohtaisista näyttelyistä ja tapahtumista.