Skanno x Sculptors

10.–19.6.2021

Suomen Kuvanveistäjäliiton, Suomen Taidegraafikoiden ja Skannon yhteistyö alkoi noin vuosi sitten Kaapelitehtaalla Teos 2020 -teosvälitystapahtumassa. Yhteinen taival jatkuu ja laajenee edelleen vuonna 2021, kun Suomen Taidegraafikot ja Kuvanveistäjäliitto tuovat Skannon uusiin myymälätiloihin Erottajalle yhdistysten jäsentaiteilijoiden teoksista koostuvan myyntinäyttelyn ajalle 10.6.2021-19.6.2022.

Myyntinäyttelyn teoksissa tulee esille yhdistysten taiteilijoiden tuotannon monimuotoisuus. Teosten tekniikat vaihtelevat mm. taidegrafiikan teoksissa puupiirroksesta keramiikkaan ja maalauksesta serigrafiaan ja kuvanveiston eri tekniikoihin. Teokset sopivat niin julkisiin kuin yksityisiinkin tiloihin. Myyntinäyttelyssä on kuvanveiston osalta esillä erityisesti aikaa kestäviä materiaaleja.

Kuvanveistäjäliiton taiteilijoina ovat:
Samuli Alonen, Jasmin Anoschkin, Camilla Björkman, Synnöve Dickhoff, Reetta Gröhn-Soininen, Emma Helle, Kirsi Kaulanen, Kaisu Koivisto, Marja Kolu, Heta Laitakari, Mika Natri, Maarit Nissilä, Lars-Gunnar Nordström, Matti Nurminen, Veikko Nuutinen, Seija Rustholkarhu, Pekka Rytkönen, Enni Vekkeli, Melita Westerlund.

Skannon taidemyyntinäyttelyn on koostanut kuvanveiston osalta projektikoordinaattori Anna Pöppönen.

Suomen Kuvanveistäjäliitto on 110-vuotias ammattikuvanveistäjien valtakunnallinen järjestö, jossa on noin 470 jäsentä. Liiton Galleria Sculptor sijaitsee osoitteessa Eteläranta 12, missä on myös pienoisveistosten veistoskauppa.

Kuvanveistäjäliitto, Suomen Taidegraafikot sekä Skanno ovat yhdessä myös syksyn teosvälitystapahtumassa: Teos 2021 Kattilahallissa Suvilahdessa 24.9.–3.10.2021.

Liity uutiskirjelistalle

Tilaamalla Galleria Sculptorin uutiskirjeen saat tietoja ajankohtaisista näyttelyistä ja tapahtumista.