TEOS 2023. Kuva: Aukusti Heinonen.

Haemme osa-aikaista nykytaiteen tuottajaa/markkinoinnin osaajaa

Suomen Taidegraafikot, Suomen Kuvanveistäjäliitto ja Valokuvataiteilijoiden liitto hakevat yhteistä tuottajaa, jolla on myös kokemusta kuvataiteen markkinoinnista. 

Tehtäviin kuuluu liittojen yhteisen TEOS-tapahtuman markkinointi ja myyntityö sekä liittojen omien verkkokauppojen ja teosmyyntitoiminnan kehittäminen ja markkinointi. Tehtävä jakautuu kolmen liiton kesken ja on vuonna 2024 60 % työajalla. Vuoden 2024 lopussa sovitaan työtehtävän mahdollisesta jatkosta. Hankkeen suunniteltu kesto on kolme vuotta 2024–2026. 

Toivomme hakijalta kulttuurituottamiseen liittyvää koulutusta sekä kuvataiteen tuottamiseen ja markkinointiin liittyvää vankkaa työkokemusta. Kokemus kuvataiteen myynnistä, verkkokauppamyynnistä ja sosiaalisen median hyödyntämisestä markkinoinnissa sekä hyvät yhteistyötaidot ja asiakaspalveluosaaminen ovat avaimia tehtävän onnistuneeseen suorittamiseen. Arvostamme nykytaiteen tuntemusta, kokemusta Google-markkinoinnista, hyviä yhteistyö- ja projektinhallintataitoja, kehittämisotetta ja oma-aloitteisuutta. Edellytämme hakijalta hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. 

Tuottajan tehtäväkenttää on liittojen jo olemassa olevien teosmyyntitoimintojen kehittäminen. Hankkeen yhteydessä on tarkoitus toteuttaa asiakastutkimus.  Pyydämme hakemukset palkkatoiveineen 25.1.2024 klo 23.59 mennessä sähköpostiin sculptors@sculptors.fi.

Tiedustelut: 16.1., 18.1. ja 23.1. klo 13–14.
Tiina Veräjänkorva, tiina.verajankorva@sculptors.fi, 050 3601182 / SKL tj.

Lisätietoja liittojen toiminnasta:

Valokuvataiteilijoiden liitto: www.hippolyte.fi
Suomen Kuvanveistäjäliitto: www.sculptors.fi
Syomen Taidegraafikot: www.taidegraafikot.fi

Liity uutiskirjelistalle

Tilaamalla Galleria Sculptorin uutiskirjeen saat tietoja ajankohtaisista näyttelyistä ja tapahtumista.